Ένα θεαματικό Project Χορού στο Πετροχώρι Μεσσηνίας την Τρίτη 4/8!

Dance Challenge Kalamata

Αν ψάχνετε για κάτι μοναδικό και υπέροχο για το φετινό καλοκαίρι, ο προορισμός είναι το beach bar ‘4 Θάλασσες’ στο Πετροχώρι Μεσσηνίας. Με καλοκαιρινή πλέον διάθεση, την Τρίτη 4/8/2020, ένα ολοκληρωμένο καινοτόμο project χορού ετοιμάζεται από την PolisArt Events by Dance Challenge (https://www.facebook.com/polisartkalamata/).

Μια concept-ική μέρα γεμάτη Dance Shows για μικρούς και μεγάλους. Μετά τις 16:00 ζωντανεύει ένας παραμυθένιος κόσμος με τις  κολυμβητικές γοργόνες που θα παρέχουν show συγχρονισμένης κολύμβησης στην υπέροχη παραλία του Πετροχωρίου και θα αφηγηθούν ιστορίες από τον βυθό με μια σειρά από παιχνίδια με θέμα το νερό. Οι γοργόνες είναι η ιδανική επιλογή για τα παιδιά, που λατρεύουν να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους. 

Μετά τη δύση του ηλίου…ένα φαντασμαγορικό θέαμα θα σας σαγηνέψει! Οι ‘Bastet Divas’ επαγγελματίες performers χορού θα ‘βάλουν φωτιά’ στην εκδήλωσή μας! Με απίστευτα κόλπα και κινήσεις, όπως να φυσάνε φωτιά, να εκτοξεύουν πυροτεχνήματα , ειδικά fx,  θα χορεύουν με φλεγόμενες δάδες, αλυσίδες, βεντάλιες κ.α. και θα δημιουργούν εκπληκτικά οπτικά εφέ.

Πιο αργά…όταν νυχτώσει...βγαίνουν οι χορεύτριες με τα Led στο σκοτάδι. Με χορογραφίες αλλά και ελεύθερες αιθέριες κινήσεις θα προσφέρουν ένα πλούσιο και ιδιαίτερο θέαμα που σαγηνεύει. Τα φτερά LED  λάμπουν μέσα στο σκοτάδι, προκαλούν ποικιλία και πολυμορφία και μαγεύουν το κοινό.

 

Τρίτη 4/8/2020, μια μέρα γεμάτη από χορευτικά Shows με τις επαγγελματίες χορεύτριες της ομάδας V.project.gr (https://www.vproject.gr/) να κλέβουν την παράσταση το ‘4 Θάλασσες’ beach bar & Cocktails lounge, θα πάρει κυριολεκτικά φωτιά!!!

Μη λείψει κανείς!!!

 

Organized by Nina Drakou: https://www.facebook.com/nina.drakou.5

Dance Challenge – PolisArt Events: https://www.facebook.com/polisartkalamata/

Participation: Vproject https://www.vproject.gr/

Info: https://www.facebook.com/4thalasses/

 

 

 

TOP