Μεγάλες Πολιτιστικές - Αθλητικές Εκδηλώσεις

Ιδιαιτερότητα, καινοτομία εξωστρέφεια

Προωθούμε την Τέχνη, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό

μέσα από επιτυχημένες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας, που προωθούν την εξωστρέφεια και αποτελούν πρόκληση και καινοτομία στις σύγχρονες πόλεις.

Dance Challenge Kalamata

Αναδεικνύουμε τον τόπο μας, μέσα από Διεθνείς εκδηλώσεις. Προάγουμε πολιτισμό, τέχνη αθλητισμό.

Οργανώνουμε εξ’ ολοκλήρου μεγάλες ποιοτικές πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις – θεσμούς στην περιοχή της Πελοποννήσου με διεθνή συμμετοχή. Επιδιώκουμε τη συνεργασία με άλλες μορφές οικονομικής δραστηριότητας (τουρισμός, βιομηχανική παραγωγή κ.α.). Προωθούμε την δικτύωση, τις συνέργειες και συνεργασίες. Πετυχαίνουμε την ενίσχυση του ενδιαφέροντος του κοινού και τη διεύρυνση της συμμετοχής του. Ευαισθητοποιούμε και προτρέπουμε τη νέα γενιά. Μεταφέρουμε πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα. Ενισχύουμε την κινητικότητα Ελλήνων και ξένων αθλητών, καλλιτεχνών/δημιουργών

Συνδιοργανώνουμε εκδηλώσεις με άλλους φορείς. Προσφέρουμε την μουσικοχορευτική επένδυση, επιμέλεια, συντονισμό άλλων μεγάλων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων. Προτείνουμε συγκεκριμένες πολιτιστικές προτάσεις για όλους τους τύπους εκδηλώσεων ανάλογα την περίσταση και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας κι εμείς αναλαμβάνουμε την όλη συμβουλευτική υποστήριξη οργάνωσης – υλοποίησης της εκδήλωσης. Δημιουργούμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους, μέσα από εμπνευσμένες εκδηλώσεις εξωστρέφειας. Συνεργαζόμαστε με αξιόλογους επαγγελματίες προκειμένου να προσφέρουμε ένα σύγχρονο μοντέλο πολιτιστικής διοίκησης, σχεδιασμού και παραγωγής της διοργάνωσης στην περιοχή της Πελοποννήσου και ταξιδεύουμε το κοινό μας σε διαφορετικούς κόσμους και πολιτισμούς. Ενημερωθείτε για τις μεγάλες εκδηλώσεις μας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας!

Προβολή της Καλαμάτας από την Διεθνή Πολιτιστική – Αθλητική Διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού χορού

Μουσικοχορευτικό υπερθέαμα το Showcase Festival, ανάδειξης δημιουργίας & προβολής ταλέντου μουσικοχορευτικών σχημάτων.

EVENTS / Εκδηλώσεις θεσμοί

Teamwork Events… brings only Success

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διοργάνωση εκδηλώσεων – Πολιτιστικές εκδηλώσεις για ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς – Η δική σας εκδήλωση

Planning a Fabulous Event?

Εκδηλώσεις Θεσμοί / PolisArt Events by Dance Challenge

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας. Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας. Ελάτε να ζήσουμε μια αξέχαστη και πρωτόγνωρη εμπειρία και να ταξιδέψουμε…μακριά με τα μάτια της ψυχής και της φαντασίας μας σε διαφορετικούς κόσμους και πολιτισμούς.
TOP