Η δική σας διαφορετική εκδήλωση

PolisArt Events by Dance Challenge
Ελάτε να ταξιδέψουμε… μακριά με τα μάτια της ψυχής και της φαντασίας μας

‘Το σύγχρονο μοντέλο παραγωγής εκδήλωσης απαιτεί την μουσικοχορευτική επένδυση σε κάθε τύπο εκδήλωσης ώστε να διαφοροποιηθεί από τις συνηθισμένες’.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε την κατάλληλη μουσικοχορευτική ατμόσφαιρα για την εκδήλωσή σας, ώστε να μείνει μια αξέχαστη εμπειρία για σας και για το κοινό σας.

Αυτό επιτυγχάνεται με την άριστη συνεργασία μας με όλους τους καλλιτεχνικούς φορείς, καθώς και την κατάλληλη επιμέλεια και συντονισμό από πλευράς μας, ώστε να επιτευχθούν οι πιο εντυπωσιακές παραστάσεις ειδικά για την δική σας εκδήλωση.

‘Λειτουργούμε πάνω απ’ όλα ως Καλλιτέχνες με όρεξη και πάθος …αυτό μας διαφοροποιεί από τους υπολοίπους’

- Φτιάχνουμε από την αρχή μαζί, τη δική σας εκδήλωση, όπως την έχετε φανταστεί

- Εμπλουτίζουμε και πλαισιώνουμε μουσικοχορευτικά την δική σας εκδήλωση

Η δημιουργικότητά μας στο χώρο του θεάματος, του χορού και της μουσικής είναι το σκήπτρο της επιτυχίας μας.Το μόνο που χρειάζεται, είναι η εμπιστοσύνη σας.

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας! Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας.

Έχουμε συνεργαστεί με πολλούς πελάτες, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς και έχουμε τεθεί στα υψηλότερα πρότυπα για την παροχή υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Ελάτε να εμπλουτίσουμε το δικό σας Event μέσα από μια πλούσια ποικιλία θεαματικών μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων και παραστάσεων – projects – shows ανάλογα με το  είδοςτης εκδήλωσης και να ταξιδέψουμε…μακριά με τα μάτια της ψυχής και της φαντασίας μας σε κόσμους ντυμένους με θεσπέσιες φωνές και νότες μελωδικές, σε μια πανδαισία  κινήσεων, ρυθμών, εικόνων, ήχων, χρωμάτων και δημιουργικών χορογραφικών πατημάτων, σε κόσμους μαγευτικούς που κατεξοχήν η τέχνη και ο πολιτισμός μπορούν να σε οδηγήσουν’’.

Προτείνουμε

Προτείνουμε την καλύτερη λύση για σας, είτε πρόκειται για κάποια συνηθισμένη εθιμοτυπική εκδήλωση του φορέα σας, για εταιρική, ιδιωτική ή παιδική εκδήλωση – (έκθεση, εγκαίνια, συνέδριο, παρουσίαση, επίδειξη μόδας, προσωπικό πάρτυ, γαμήλια τελετή, βαφτίσια, παιδικό πάρτυ), είτε για κάποιο αθλητικό γεγονός, μαραθώνιος, αγώνας δρόμου, για Τελετή Έναρξης – Λήξης - απονομών, ή για να σας οργανώσουμε ένα σαββατοκύριακο απόδρασης στην Καλαμάτα ή κάπου αλλού στην Πελοπόννησο…κ.α.

Συζητάμε

"Συζητάμε αναλυτικά τις δυνατότητες συνεργασίας μας, στο πλαίσιο των ήδη προτεινόμενων «έτοιμων» εκδηλώσεων ή της δημιουργίας ενός προγράμματος εκδηλώσεων - παραστάσεων ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και οικονομικές σας δυνατότητες".

Planning a Fabulous Event?

Πολιτιστικές προτάσεις για τη δική σας Εκδήλωση

Επικοινωνήστε μαζί μας

για να Φτιάξουμε από την αρχή μαζί, τη δική σας εκδήλωση, όπως την έχετε φανταστεί ή απλώς να την επενδύσουμε μουσικοχορευτικά

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ & ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

TOP