Τα Φεστιβάλ ζωντανεύουν τις αισθήσεις

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ – PolisArt Events by Dance Challenge

Όμορφες στιγμές, έντονες συγκινήσεις, δυνατές αναμνήσεις

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας

Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί… μακριά με τα μάτια της ψυχής και της φαντασίας μας’’ σε κόσμους ντυμένους με θεσπέσιες φωνές και νότες μελωδικές, σε μια πανδαισία  κινήσεων, ρυθμών, εικόνων, ήχων, χρωμάτων και δημιουργικών χορογραφικών πατημάτων, σε κόσμους μαγευτικούς που κατεξοχήν η τέχνη και ο πολιτισμός μπορούν να σε οδηγήσουν

Ζήσε τη μαγεία

μέσα από την ποικιλία και την πολυμορφία των φεστιβάλ μας

Οργανώνουμε υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας Φεστιβάλ χορού και μουσικής σε όλη την Πελοπόννησο. Επιλέγουμε συμμετοχές δημιουργών με κριτήριο την ιδιαιτερότητα και τον επαγγελματισμό ώστε να υπάρχει ποικιλία και ενδιαφέρον για το κοινό. Δημιουργούμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους, εμπλουτίζοντας ενίοτε το φεστιβάλ και με παράλληλες δράσεις (σεμινάρια, καλλιτεχνικά εργαστήρια, δράσεις για παιδιά, δραστηριότητες ψυχαγωγίας κ.α). Προσφέρουμε πλούσια φαντασμαγορικά θεάματα τέχνης και ψυχαγωγίας σε ένα φιλότεχνο κοινό το οποίο αναζητά την ποικιλία και την πολυμορφία των καταξιωμένων φεστιβάλ χορού του εξωτερικού.

’Ελάτε να ταξιδέψουμε… μακριά με τα μάτια της ψυχής μας και της φαντασίας μας σε κόσμους ντυμένους με θεσπέσιες φωνές και νότες μελωδικές, σε μια πανδαισία  ρυθμών, εικόνων, ήχων και δημιουργικών χορογραφικών πατημάτων, σε κόσμους μαγευτικούς που κατεξοχήν η τέχνη και ο πολιτισμός μπορούν να σε οδηγήσουν!

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας!

Φεστιβάλ ανάδειξης δημιουργίας & προβολής ταλέντου μουσικών & χορευτικών σχημάτων του τόπου μας

 Weekend Summer Dance Festival – Kalamata

 

EVENTS / Φεστιβάλ

Teamwork Events… brings only Success

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διοργάνωση εκδηλώσεων – Πολιτιστικές εκδηλώσεις για ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς – Η δική σας εκδήλωση

Planning a Fabulous Event?

Φεστιβάλ / PolisArt Events by Dance Challenge

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας. Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας. Ελάτε να ζήσουμε μια αξέχαστη και πρωτόγνωρη εμπειρία και να ταξιδέψουμε…μακριά με τα μάτια της ψυχής και της φαντασίας μας σε διαφορετικούς κόσμους και πολιτισμούς.
TOP