Dance Challenge

Πολιτιστικός Σύλλογος Διοργάνωσης Εκδηλώσεων

Σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση PolisArt

Λίγα λόγια για μας

Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Καλαμάτας ‘Dance Challenge’ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ιδρύθηκε το 2018 με έδρα την Καλαμάτα Μεσσηνίας και δραστηριοποιείται με τη διοργάνωση διεθνών και τοπικών πολιτιστικών – αθλητικών εκδηλώσεων. Ο Σύλλογος είναι από τους ελάχιστους εγγεγραμένους από την πόλη της Καλαμάτας στο Μητρώο των πολιτιστικών φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού, όπως και στο Μητρώο των ενεργών πολιτιστικών Συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας.  Πολλές από τις εκδηλώσεις μας τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), ενώ υποστηρίζονται πάντα από τον Δήμο Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Με πολλή αγάπη και ενδιαφέρον για την πολιτιστική ζωή του τόπου μας, δημιουργούμε υψηλών προδιαγραφών πολιτιστικές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις μέσα από ένα πλέγμα συνεργιών και συνεργασιών διαφόρων πολιτιστικών φορέων από Ελλάδα και εξωτερικό. Με την υποστήριξη της Κοινωνικής Επιχείρησης ‘PolisArt’ Συλλογικής και κοινωνικής ωφέλειας, προσφέρουμε σε ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς μοναδικά θεματικά projects για κάθε είδους εκδήλωση ανάλογα με το ύφος. Η επιτυχία των εκδηλώσεων του Συλλόγου μας βασίζεται στο ομαδικό πνεύμα και στη συνεργασία με όλους τους φορείς που ασχολούνται με την Τέχνη και τον Πολιτισμό. Ο Σύλλογος ‘Dance Challenge’ και η Κοινωφελής Επιχείρηση ‘PolisArt’ εδρεύουν στη Καλαμάτα Μεσσηνίας και δραστηριοποιούνται κυρίως στην Πελοπόννησο.

Οι Δραστηριότητες μας

Γίνε Μέλος – Εθελοντής - Συνεργάτης και ζήσε την εμπειρία των εκδηλώσεων μας

Οργανώνουμε και υλοποιούμε -από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την πραγμάτωση- διεθνείς και τοπικές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας: Φεστιβάλ, ψυχαγωγικές θεματικές παραστάσεις, Αθλητικά Δρώμενα, Θεατρικές παραστάσεις, Θεματικές Εκδρομές και Σαββατοκύριακα, σεμινάρια μουσικής & χορού, ψυχαγωγικά Family Shows, συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις, εγκαίνια, πάρτυ, Τελετές έναρξης & Λήξης, Παράλληλες Δράσεις κ.α. 

Οι εκδηλώσεις μας προσφέρουν ένα σύγχρονο μοντέλο πολιτιστικής διοίκησης, σχεδιασμού και παραγωγής των διοργανώσεων, με διασύνδεση πολλών τομέων όπως τέχνης, πολιτισμού, αθλητισμού, αγροδιατροφής, προωθώντας και προβάλλοντας στο μέγιστο το πολιτιστικό και τουριστικό προϊόν της Μεσσηνίας εγχώρια και διεθνώς.

Από την ημέρα ίδρυσης μας έως σήμερα έχουμε υλοποιήσει πολλές πολιτιστικές πρωτοβουλίες (μουσικοχορευτικές, αθλητικές, φιλανθρωπικές, εθελοντικές κ.ά.) εντός και εκτός Ελλάδας με ιδιαίτερη επιτυχία, και συνεισφέρουμε στην προαγωγή, προώθηση και αναβάθμιση του Χορού, ως μορφή τέχνης, πολιτισμού και έκφρασης. Συνεργαζόμαστε πάντα με αξιόλογους και καταξιωμένους performers σε όλα τα είδη τέχνης. Με τη βοήθεια του Δ.Σ. του Συλλόγου αλλά και των συνεργατών μας από Ελλάδα και εξωτερικό, όσο και με την εθελοντική συμμετοχή των μελών μας σε κάθε πρόκληση – πρόσκληση, δημιουργούμε ανάπτυξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προσθέτοντας υπεραξία στο  πολιτιστικό και τουριστικό προϊόν.

Στόχος μας

Σκοπός μας είναι για να προσφέρουμε νέα πρωτοποριακά δεδομένα στο χορό,  στη μουσική και γενικά στο χώρο του θεάματος και του πολιτισμού για την περιοχή της Πελοποννήσου.  Φιλοδοξία μας είναι η προβολή του τόπου μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η πολιτιστική ανάταση και εξωστρέφεια, η μεταφορά κοινωνικών & ιστορικών μηνυμάτων, η ανάδειξη του ταλέντου,η ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς, η ενίσχυση του ενδιαφέροντος του κοινού και η διεύρυνση της συμμετοχής τους, η προώθηση της δικτύωσης, των συνεργειών και συνεργασιών, η ενίσχυση της κινητικότητας των Ελλήνων & ξένων καλλιτεχνών και τέλος η συνεργασία με όλες τις μορφές οικονομικής δραστηριότητας (τουρισμός, αθλητισμός, αγροδιατροφή κ.α.).  Δημιουργούμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας υπέροχα φαντασμαγορικά θεάματα και συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας.

Οι Υπηρεσίες μας απευθύνονται σε:

  • Κρατικούς Φορείς (Δήμους, Περιφέρειες, Υπουργεία, Οργανισμούς κλπ)
  • Όλους τους Φορείς Τέχνης - Πολιτισμού και ανθρωποκεντρικών δράσεων για συνεργασίες στην περιοχή της Πελοποννήσου (Σχολές – Σύλλογοι – Ακαδημίες – Ομοσπονδίες, ανεξάρτητους χορευτές, χορογράφους, performers, μουσικούς και θεατρικούς τραγουδιστές, ηθοποιούς, ακροβάτες, και καλλιτέχνες σε όλα τα είδη τέχνης απ’ όλο τον κόσμο)
  • Φορείς τουρισμού, Επιχειρήσεων κλπ
  •  Ιδιώτες

Γίνε Μέλος – Εθελοντής - Συνεργάτης και ζήσε την εμπειρία των εκδηλώσεων μας

TOP