Μοναδικά πάρτυ που μένουν αξέχαστα

ΠΑΡΤΥ ΜΕ SHOWS – PolisArt Events by Dance Challenge

Όταν χορεύεις και γελάς, ποτέ σου δε γερνάς

Σχεδιάζουμε και οργανώνουμε μουσικοχορευτικά πάρτυ προσωπικά ή εταιρικά με ειδική θεματολογία. Δημιουργούμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με specialevents ώστε το πάρτυ της βραδιάς να μείνει αξέχαστο για σας και τους καλεσμένους σας.

Πάρτυ έκπληξη, πάρτυ με Shows, παιδικό πάρτυ, επίσημο Gala,πάρτυ με νούμερα, κ.α

Με μουσική, χορό, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις…

Οργανώνουμε πάρτυ και ειδικές βραδιές που περιλαμβάνουν μια σειρά από θεματικά projectsανάλογα με την περίσταση: Μουσικά σχήματα, οι καλύτεροι dj, παραστάσεις χορού σε διάφορα είδη, χορευτικά νούμερα, ξυλοπόδαρους με κατάλληλη ενδυμασία, χορογραφίες, αφιερώματα, δώρα κ.α.

Στα πλαίσια των διαφορετικών διοργανώσεων του DanceChallenge, πραγματοποιούνται χορευτικές βραδιές για διασκέδαση και  πολύ χορό για όλους. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν προσκεκλημένοι επώνυμοι καλλιτέχνες, οι βραδιές συνοδεύονται από μουσική, τραγούδι, χορευτικές επιδείξεις χορευτών – performersπου προσφέρουν φαντασμαγορικάshows υψηλού επιπέδου (showcases) στους καλεσμένους μας.

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας!

EVENTS / Πάρτυ - Shows

Teamwork Events… brings only Success

Dance Challenge part IIΙ event

Το Dance Challenge part IIΙ event διοργανώθηκε την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να οργανώσουμε το δικό σας Πάρτυ –Gala με πλούσια θεάματα

Planning a Fabulous Event?

Πάρτυ shows / PolisArt Events by Dance Challenge

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας. Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας. Ελάτε να ζήσουμε μια αξέχαστη και πρωτόγνωρη εμπειρία και να ταξιδέψουμε…μακριά με τα μάτια της ψυχής και της φαντασίας μας σε διαφορετικούς κόσμους και πολιτισμούς.
TOP