Όταν το θέατρο συνδυάζεται με χορό και μουσική …

Αναδύεται μια Τέχνη … μαγική

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ - PolisArt Events by Dance Challenge

Θέατρο … Η αθάνατη Τέχνη

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας θεατρικές παραστάσεις, μονόπρακτα, μουσικοθεατρικά κ.α.  Οι θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις προσφέρουν ένα ψυχαγωγικό show για όλη την οικογένεια, που μόνο στα μεγάλα θέατρα του κόσμου μπορεί να απολαύσει κανείς! Είναι κατάλληλες για ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς όπως Δήμους με πλούσια πολιτιστική δράση, μεγάλες τουριστικές μονάδες που θα μπορούσαν να το εντάξουν στο καλοκαιρινό τους πρόγραμμα, σχολεία, οργανισμοί, σύλλογοι, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων κ.α

Dance Challenge Kalamata

Θέατρο … Η αθάνατη Τέχνη

Mε ιστορική ή σύγχρονη θεματολογία, από εξαιρετικούς συντελεστές – δημιουργούς. Από ένα κλασσικό έργο μεταφερόμενο στη σύγχρονη εποχή, ή ένα κοινωνικό με αρχαιοελληνικά στοιχεία, μέχρι και χοροθέατρο από το ρεπερτόριο του αμερικάνικου και ελληνικού μιούζικαλ με μουσικά νούμερα, εντυπωσιακές χορογραφίες, σκέτς και όμορφα πλαισιωμένα τραγούδια από θεατρικά και κινηματογραφικά μιούζικαλ που αγαπήθηκαν σε όλο τον κόσμο! 

Δημιουργούμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους. Προσφέρουμε συγκεκριμένες πολιτιστικές προτάσεις για διαφορετικούς τύπους θεατρικών παραστάσεων ανάλογα την περίσταση και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Παρέχουμε τα κείμενα και στην αγγλική γλώσσα για τους τουρίστες. Αναλαμβάνουμε την όλη συμβουλευτική υποστήριξη οργάνωσης – υλοποίησης της θεατρικής εκδήλωσης. Συνεργαζόμαστε με αξιόλογους καλλιτέχνες επαγγελματίες και ερασιτέχνες, προκειμένου να προσφέρουμε υπέροχα φαντασμαγορικά θεάματα τέχνης και ψυχαγωγίας στην περιοχή της Πελοποννήσου και ταξιδεύουμε το κοινό μας σε διαφορετικούς κόσμους και πολιτισμούς. 

‘’Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί… μακριά με τα μάτια της ψυχής και της φαντασίας μας…’’

Η δημιουργικότητά μας στο χώρο του θεάματος, του χορού και της μουσικής είναι το σκήπτρο της επιτυχίας μας

‘’Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας’’. ‘’Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας’’

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας!

Το όνομα ‘Σαπφώ’ ποιήτριας και φιλοσόφου της Αρχαίας Ελλάδας προσελκύει τους τουρίστες και επισκέπτες

FROM BROADWAY TO WEST END: 

Ζήστε την εμπειρία του πιο γοητευτικού θεατρικού είδους ζωντανά!

EVENTS / Θεατρικές Παραστάσεις

Teamwork Events… brings only Success

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διοργάνωση εκδηλώσεων – Πολιτιστικές εκδηλώσεις για ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς – Η δική σας εκδήλωση

Planning a Fabulous Event?

Θεατρικές παραστάσεις / PolisArt Events by Dance Challenge

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας. Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας. Ελάτε να ζήσουμε μια αξέχαστη και πρωτόγνωρη εμπειρία και να ταξιδέψουμε…μακριά με τα μάτια της ψυχής και της φαντασίας μας σε διαφορετικούς κόσμους και πολιτισμούς.
TOP