Η όμορφη Τέχνη που λέγεται ΧΟΡΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ – ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - ΕΞΕΛΙΞΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΧΟΡΟΥ PolisArt Events by Dance Challenge

Με στόχο τη μετάδοση της καλλιτεχνικής παιδείας, Οργανώνουμε ομαδικά ή ατομικά επιμορφωτικά σεμινάρια χορού σε διάφορα είδη για τον εμπλουτισμό των γνώσεων των μαθητών – χορευτών και τη γνωριμία τους με τις καινούριες τάσεις που δημιουργούνται στο εξωτερικό. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους χοροδιδασκάλους – χορογράφους σε κάθε είδος χορού, performers ή δάσκαλους – προπονητές χορού από Ελλάδα και εξωτερικό. Επιπλέον προσφέρουμε μαθήματα ελληνικών χορών και στους τουρίστες – επισκέπτες (ζεμπέκικο, χασάπικο, συρτάκι κλπ)

Σεμινάρια - Workshops - Masterclasses

Εμπνεύσου, νιώσε, μάθε... Ζήσε τη μαγεία...

Στα πλαίσια της εξέλιξης και αναβάθμισης της τέχνης του χορού στην Ελλάδα, οργανώνουμε ομαδικά ή ατομικά  επιμορφωτικά σεμινάρια χορού σε διάφορα είδη (Greek folk, Musical, Latin, Ballroom, Comercial, Hip – Hop, Contemporary, Ballet, Acro Dance, Oriental, Bollywood, Break Dance κ.α) κι εμείς αναλαμβάνουμε την όλη συμβουλευτική υποστήριξη οργάνωσης – υλοποίησης των σεμιναρίων. Προσφέρουμε συγκεκριμένες προτάσεις στο χώρο σας ή σε κάποιον άλλο κατάλληλο χώρο ανάλογα την περίσταση και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Τα σεμινάρια χορού απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και χορευτικού επιπέδου με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία των συμμετεχόντων στην περιοχή της Πελοποννήσου.  Μπορούν όμως να απευθύνονται και σε συγκεκριμένο κοινό (ομάδα, Σύλλογο, Οργανισμό, Ίδρυμα κλπ), τους ασχολούμενους με τον χορό, με σκοπό την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικού περιεχομένου, την τροφοδότηση τους με σημαντικά ερεθίσματα τεχνικής, ή την προετοιμασία τους για συμμετοχή σε Αγώνες αθλητικού χορού στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Τα σεμινάρια – workshops – masterclasses, τεχνικής και εξέλιξης στους χορούς Latin – Ballroom, Contemporary Dance, Bellydance, Bollywood Dance, Fitness Dance, Musical Dance, Dancehall, Commercial, Hip Hop, Break Dance, Acro Dance, ελληνικούς χορούς κ.α είναι κατάλληλα για Σχολές Χορού, Συλλόγους, Ακαδημίες, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και κάθε άλλο φορέα που ασχολείται με το χορό. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους δασκάλους χορού σε κάθε είδος. Δημιουργούμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους με κατάλληλη μουσικοχορευτική ατμόσφαιρα. Ενημερωθείτε για τα σεμινάρια χορού που προτείνουμε. – Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας!

Με εξαιρετική επιτυχία διεξάγονται κάθε χρόνο τα σεμινάρια χορού στα πλαίσια του Διεθνούς Διαγωνισμού Χορού Kalamata Dance Cup σε όλα τα είδη χορού στην Πινακοθήκη της Λαϊκής Βιβλιοθήκης στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

EVENTS / Σεμινάρια Χορού

Teamwork Events… brings only Success

Dance Workshops – Training Camp KDC

Στα πλαίσια της εξέλιξης και αναβάθμισης του χορού στην πόλη της Καλαμάτας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διοργάνωση εκδηλώσεων – Πολιτιστικές εκδηλώσεις για ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς – Η δική σας εκδήλωση

Planning a Fabulous Event?

Σεμινάρια χορού / PolisArt Events by Dance Challenge

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας. Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας. Ελάτε να ζήσουμε μια αξέχαστη και πρωτόγνωρη εμπειρία και να ταξιδέψουμε…μακριά με τα μάτια της ψυχής και της φαντασίας μας σε διαφορετικούς κόσμους και πολιτισμούς.
TOP