ΕΝΑ ΜΕΓΕΥΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ

Dance your heart out and enjoy your soul

Kalamata Dance Cup - Beyond The Limits

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ…ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ

Διεθνής Διαγωνισμός Χορού για το Κύπελλο Καλαμάτας

Όλα τα είδη χορού/όλες οι κατηγορίες/όλες οι ηλικίες/ζευγάρια/σόλο/ντουέτα/ομάδες

  • Μοναδικό χορευτικό Σαββατοκύριακο απόδρασης στη μαγευτική Καλαμάτα
  • Απόλυτος συνδυασμός Τέχνης & Αθλήματος, Διαγωνισμού & Τελετής θεάματος
  • Πολλές χορευτικές παραστάσεις σε όλα τα είδη χορού, απονομές βραβείων
  • Εκλεκτό πάνελ Κριτών από Ελλάδα και εξωτερικό
  • Εξαιρετική ατμόσφαιρα & διακόσμηση, υπέροχη μουσική, εκπληκτικός φωτισμός
  • Σεμινάρια χορού από καταξιωμένους προπονητές – δασκάλους χορού
  • Παράλληλες δράσεις (εκδρομές, ξεναγήσεις, έκθεση τοπικών προϊόντων κλπ)

ΚΥΠΕΛΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ –
Μια αξέχαστη εμπειρία για όλους

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Νίνα Δράκου - Dance Challenge

Το Kalamata Dance Cup (Open Dance Competition & Training Camp) είναι διήμερη ποιοτική διοργάνωση που διεξάγεται κάθε χρόνο το Νοέμβριο στην Καλαμάτα. Συμμετέχουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές από όλες τις ομοσπονδίες χορού, ανεξάρτητοι performers, ή από Σχολές χορού – Συλλόγους, απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού που έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με ευγενή άμιλλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Καλαμάτας καθώς και να αποκτήσουν τεχνογνωσία στα διάφορα είδη χορού. Το KDC ικανοποιεί τους λάτρεις της ελληνικής και παγκόσμιας χορευτικής κοινότητας προσφέροντας πλούσια θεάματα με έντονες συγκινήσεις στους θεατές δημότες και φιλότεχνους επισκέπτες, που μας ταξιδεύουν σε μαγευτικούς κόσμους και πολιτισμούς. Ταυτόχρονα προβάλλει ιστορικό και κοινωνικό περιεχόμενο μεταφέροντας ηχηρά κοινωνικά μηνύματα και αναδεικνύοντας τον πλούσιο ελληνικό πολιτισμό μας.

Προσφέρει υψηλά στάνταρς χώρου και λειτουργικότητας, ασφάλειας και υγιεινής στο εξαιρετικό δημοτικό γήπεδο “Τέντα” Καλαμάτας όπου διεξάγεται ο διήμερος διαγωνισμός και στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (Πινακοθήκη) όπου διενεργούνται τα σεμινάρια.

Η διοργάνωση αυτή προβάλλει την Καλαμάτα, την διεθνώς αναγνωρισμένη ‘πόλη του χορού’ σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ο νομός Μεσσηνίας καθίσταται πρώτος τουριστικός προορισμός σε μια περίοδο εκτός τουριστικής σεζόν. Η προσέλκυση αθλητών-χορευτών – συνοδών – συνεργατών, πανευρωπαϊκών πρωταθλητών και Κριτών χορού διεθνούς βεληνεκούς, αναβαθμίζει το πολιτιστικό και τουριστικό προϊόν της πόλης.

Η δημιουργός και διοργανώτρια του Kalamata Dance Cup κα Νίνα Δράκου, με σκληρή δουλειά και επιμονή, μέσα από την δικτύωσή της με την πανελλαδική αλλά και διεθνή χορευτική κοινότητα, τις συνεργασίες της που βασίζονται σε σχέσεις εμπιστοσύνης, καθώς και την εμπειρία της σε άρτιες πολιτιστικές διοργανώσεις, σε συλλογικό πνεύμα με τα μέλη του Συλλόγου, καταφέρνει κάθε χρόνο να ανεβάζει τον πήχη της διοργάνωσης όλο και ψηλότερα.

3rd Kalamata Dance Cup – Beyond The Limits – 21 & 22 Νοεμβρίου 2020

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας!

EVENTS / Διεθνής Διαγωνισμός Χορού

Teamwork Events… brings only Success

Κριτικές για το Kalamata Dance Cup

‘Ακολουθήστε μας στα Social Media’

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διοργάνωση εκδηλώσεων – Πολιτιστικές εκδηλώσεις για ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς – Η δική σας εκδήλωση

Planning a Fabulous Event?

Διεθνής διαγωνισμός χορού / PolisArt Events by Dance Challenge

Η εμπειρία μας είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας μας. Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη σας. Ελάτε να ζήσουμε μια αξέχαστη και πρωτόγνωρη εμπειρία και να ταξιδέψουμε…μακριά με τα μάτια της ψυχής και της φαντασίας μας σε διαφορετικούς κόσμους και πολιτισμούς.
TOP