Οι Συνεργασίες μας

PolisArt Events by Dance Challenge

Teamwork Events... brings Only Success

Ο Σύλλογος Dance Challenge με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης ‘PolisArt’, προωθεί την δικτύωση, τις συνέργειες και τις συνεργασίες με όλους τους φορείς Ελλάδας και εξωτερικού.

Συνεργαζόμαστε με:

–          Αξιόλογους και επώνυμους καλλιτέχνες & Performers
–          Πολιτιστικούς – Καλλιτεχνικούς Φορείς και Ομοσπονδίες
–          Κρατικούς και Ιδιωτικούς Φορείς
–          Καταξιωμένους Επαγγελματίες του Ιδιωτικού Τομέα
–          Δημοσιογράφους και Δίκτυα Προβολής ΜΜΕ

Η επιτυχία των μουσικοχορευτικών μας εκδηλώσεων βασίζεται στο ομαδικό πνεύμα και στην εμπιστοσύνη μας με όλους τους συνεργαζόμενους φορείς.

Πρόκληση και καινοτομία στις Μουσικοχορευτικές Εκδηλώσεις μέσα από ένα πλέγμα συνεργιών και συνεργασιών

Dance Challenge Kalamata

Σε συνεργασία με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης ή επιχειρήσεις της νομαρχιακής και περιφερειακής περιοχής, ο Σύλλογος με τον Συνεταιρισμό μας μελετά, γεννά και δημιουργεί από την αρχή την κάθε πολιτιστική – καλλιτεχνική πρόταση σε σχέση με την κάθε περίπτωση, την εποχή, καθώς και τις πολιτιστικές ιδιοσυστασίες – χαρακτηριστικά κάθε τόπου.

Από την ημέρα ίδρυσής μας μέχρι σήμερα έχουμε συνεργαστεί με πολλούς κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς και έχουμε διακριθεί για την υψηλής ποιότητας προσφορά των καινοτόμων πολιτιστικών προϊόντων  και υπηρεσιών μας. Έχουμε συνεργαστεί  με το Δήμο Καλαμάτας στο πλαίσιο καρναβαλικών εκδηλώσεων, με το Δήμο Οιχαλίας στο πλαίσιο ‘Πολιτιστικό Καλοκαίρι’, το Δήμο Ναυπλιέων κ.α . Έχουμε συνεργαστεί επιπλέον για εκδηλώσεις με μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς στη περιοχή της Πελοποννήσου όπως το «Costa Navarino», την κορυφαία τουριστική μονάδα της χώρας μας και πολλά πολλές άλλες όπως Platea, Ammothines Restaurant (Πύλο), Da Luz, Αθανασίου και άλλες οικονομικές μονάδες. Έχουμε οργανώσει μουσικοχορευτικές Εκδηλώσεις σε πολλά αξιόλογα μέρη όπως Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, Ναό Επικούρειου Απόλλωνα, Προκυμαία Λιμανιού Καλαμάτας, Κάστρο Καλαμάτας, Δημοτικό Γήπ. ‘Τέντα’ Καλαμάτας διάφορα ξενοδοχεία κλπ

Για την υψηλής ποιότητας παροχή θεαμάτων συνεργαζόμαστε με αξιόλογους και καταξιωμένους  καλλιτέχνες σε όλα τα είδη Τέχνης, χορευτές, μουσικούς και θεατρικούς performers, χορευτικές ομάδες,  μουσικές σχήματα, συγκροτήματα για συναυλίες ή εμφανίσεις, ανεξάρτητους καλλιτέχνες και δημιουργούς απ’ όλα τα είδη τέχνης, επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Με την κατάλληλη οργάνωση, επιμέλεια και συντονισμό από πλευράς μας, επιτυγχάνουμε να προσφέρουμε υπέροχα φαντασμαγορικά θεάματα και νέα πρωτοποριακά δεδομένα στην Τέχνη του χορού της μουσικής και του θεάτρου στην περιοχή της Πελοποννήσου. Οι πολιτιστικοί εκπρόσωποι, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που συνεργάζονται με τον Σύλλογο Dance Challenge, έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν την ποιότητα της δουλειάς τους και αναδεικνύουν την δημιουργία τους μπροστά σε μεγάλο κοινό του τόπου μας σε διάφορες σπουδαίες εκδηλώσεις τοπικής & διεθνούς εμβέλειας, άρτιες στην οργάνωση, προβολή και δημοσιότητά τους, σε διάφορα πολιτιστικά σημεία και θεσμούς, όπως Μέγαρο χορού Καλαμάτας, Ναό Επικούρειου Απόλλωνα, Θέατρο Μεσσήνης, Κάστρο Καλαμάτας, Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, Costa Navarino (Πύλος) κ.α. Από την άλλη πλευρά οι δημότες και φιλότεχνοι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την ποικιλία και πολυμορφία των διαφορετικών ειδών χορού, σε συνδυασμό με την μουσική μέσα από υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και παραγωγές με εξαιρετικές θεματολογίες κοινωνικού, ιστορικού, ψυχαγωγικού χαρακτήρα που προάγουν πολιτισμό.

Για την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών στις εκδηλώσεις μας, συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα στην περιοχή της Πελοποννήσου οι οποίοι υποστηρίζουν τις διοργανώσεις μας.

Για την άρτια προβολή των δράσεων μας, συνεργαζόμαστε με πολλά δίκτυα ΜΜΕ της ευρύτερης περιοχής αλλά και υπόλοιπης Ελλάδας και εξωτερικού, οι οποίοι υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις μας ως χορηγοί επικοινωνίας.

Η επιτυχία των μουσικοχορευτικών μας εκδηλώσεων βασίζεται στην εμπειρία μας, στο ομαδικό πνεύμα και στην εμπιστοσύνη με όλους τους συνεργαζόμενους φορείς.  Εν κατακλείδι, ο Σύλλογος Dance Challenge είναι το δημιούργημα του οράματος: “Ο χορός μας ενώνει” για καθετί νέο, πρωτοποριακό, διαφορετικό, που αφορά την έρευνα στον χορό.. την τέχνη και τον πολιτισμό. Βασίζεται στην ομαδική εργασία, στη συνεργασία και τη συλλογικότητα. Όλοι μαζί, μπορούν να πετύχουν περισσότερα (βλ. moto του λογοτύπου μας: ‘Teamwork Events…Only Success).

Events/ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Γίνε Μέλος – Εθελοντής - Συνεργάτης και ζήσε την εμπειρία των εκδηλώσεων μας

TOP