Οι Συνεργάτες μας

PolisArt Events by Dance Challenge

Teamwork Events brings Only Success

Ο Σύλλογος Dance Challenge με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης ‘PolisArt’, προωθεί την δικτύωση, τις συνέργειες και τις συνεργασίες με όλους τους φορείς Ελλάδας και εξωτερικού.

Συνεργαζόμαστε με:

–          Αξιόλογους και επώνυμους καλλιτέχνες,
–          Πολιτιστικούς – καλλιτεχνικούς φορείς και ομοσπονδίες
–          Κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς
–          Καταξιωμένους επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα
–          Δημοσιογράφους και δίκτυα προβολής ΜΜΕ

Η επιτυχία των μουσικοχορευτικών μας εκδηλώσεων βασίζεται στην εμπιστοσύνη μας με όλους τους συνεργαζόμενους φορείς.

Πρόκληση και καινοτομία στις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις μέσα από ένα πλέγμα συνεργιών και συνεργασιών

Dance Challenge Kalamata

Από την ημέρα ίδρυσής μας μέχρι σήμερα έχουμε συνεργαστεί με πολλούς κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς και έχουμε διακριθεί για την υψηλής ποιότητας προσφορά των υπηρεσιών μας. Σε αρκετές από τις εκδηλώσεις μας είμαστε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού, του Ε.Ο.Τ, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και άλλων Δήμων στην Πελοπόννησο, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, κ.α.

Για την υψηλής ποιότητας παροχή θεαμάτων συνεργαζόμαστε με αξιόλογους και καταξιωμένους επώνυμους καλλιτέχνες σε όλα τα είδη Τέχνης, χορευτές, μουσικούς και θεατρικούς performers, χορευτικές ομάδες,  μουσικές σχήματα, συγκροτήματα για συναυλίες ή εμφανίσεις, καλλιτέχνες απ’ όλα τα είδη τέχνης, επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Με την κατάλληλη οργάνωση, επιμέλεια και συντονισμό από πλευράς μας, επιτυγχάνουμε να προσφέρουμε υπέροχα φαντασμαγορικά θεάματα και νέα πρωτοποριακά δεδομένα στην Τέχνη του χορού της μουσικής και του θεάτρου στην περιοχή της Πελοποννήσου.

Για την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών στις εκδηλώσεις μας, συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα στην περιοχή της Πελοποννήσου οι οποίοι υποστηρίζουν τις διοργανώσεις μας.

Για την άρτια προβολή των δράσεων μας, συνεργαζόμαστε με πολλά δίκτυα ΜΜΕ της ευρύτερης περιοχής αλλά και υπόλοιπης Ελλάδας και εξωτερικού, οι οποίοι υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις μας ως χορηγοί επικοινωνίας.

Η επιτυχία των μουσικοχορευτικών μας εκδηλώσεων βασίζεται στην εμπειρία, στο ομαδικό πνεύμα και στην εμπιστοσύνη με όλους τους συνεργαζόμενους φορείς – ‘Teamwork Events Only Success’ –

Η ομάδα και οι συνεργάτες της PolisArt by Dance Challenge είμαστε πάντα έτοιμοι να σας κάνουμε προτάσεις και να σας υποστηρίξουμε στην υλοποίηση της κάθε ιδέας σας ή να προτείνουμε τυχόν αλλαγές.

Events/ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Γίνε Μέλος – Εθελοντής - Συνεργάτης και ζήσε την εμπειρία των εκδηλώσεων μας

TOP