Οι φημισμένοι Κουβανοί, μας ταξιδεύουν Live στην Κούβα!

Dance Challenge Kalamata

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με χαρούμενη διάθεση, με τραγούδι και χορό από την αγαπημένη μας Κούβα, την Καραϊβική αλλά και όλο τον κόσμο…Live music band σε μια fiesta με αυθεντική κουβανέζικη μουσική σε ρυθμούς salsa, bachata, merengue, reggeaton, cumbia!! Το φημισμένο συγκρότημα αποτελείται από 1 ή και 2 αυθεντικές Cubanas τραγουδίστριες, που τραγουδούν με συνοδεία μαράκες και γουίρο, 1 καλλιτέχνης στα πνευστά (τρομπόνι),  1 καλλιτέχνης στα ντραμς/κρουστά, όπου παίζει και τυμπάλες και κουδούνες, 1 καλλιτέχνης στο μπάσο και 1 καλλιτέχνης σε synthesizer. 2,5 – 3 ώρες πρόγραμμα με πολυμορφία και ποικιλία το πολυαγαπημένο συγκρότημα μας κρατάει συντροφιά σε ξέφρενους ρυθμούς λάτιν που μας ταξιδεύουν ζωντανά στην Κούβα!

Κατά τη διάρκεια της Κουβανέζικης βραδιάς με ζωντανή ορχήστρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορευτικές εμφανίσεις από χορευτές  καθώς και μικρό animation στο κοινό, όπου οι χορογράφοι – χορευτές  διδάσκουν στους μικρούς και μεγάλους φίλους  βασικές κινήσεις του Latin κουβανέζικου χορού για να τους διασκεδάσουν και να τους μυήσουν στη λατίνικη κουλτούρα. Στο τέλος και  Show έκπληξη σε Profesional χορό Latin.

 

Το μουσικό σύνολο για την Πελοπόννησο είναι κατάλληλο για ιδιαίτερες εμφανίσεις για μουσικές βραδιές και έχει στόχο να καλύψει την ανάγκη μουσικής επένδυσης διαφόρων events.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα: polisart.events@gmail.com

Η δημιουργικότητά μας στο χώρο του θεάματος, του χορού και της μουσικής είναι το σκήπτρο της επιτυχίας μας!

PolisArt  Events by Dance Challenge

Management Director: Nina Drakou

Τηλ: 6932426008

TOP