Luxury Event με VIP θεάματα & χορευτικά…αποκλειστικά για σας! Καλαμάτα – Μεσσηνία

Dance Challenge Kalamata

Ανακαλύψτε σπάνιες εμπειρίες και φωτογραφικές ευκαιρίες που μπορούν να γίνουν μέρος ενός πολυτελούς lifestyle: Γιατί να μην είναι η ψυχαγωγία σας υψηλών προδιαγραφών???

Η πολυτέλεια πιο προσιτή από ποτέ. Θέλετε να σχεδιάσετε ένα Event σε Yacht ή να φιλοξενήσετε μια εκδήλωση σε πολυτελή πισίνα ξενοδοχείου? Ή να κάνετε το γάμο σας ξεχωριστό?  Τα εγκαίνια της επιχείρησης σας? Ή οποιαδήποτε VIP εκδήλωσή σας? Έχουμε μια σειρά από δραστηριότητες για μια αξέχαστη εμπειρία στο Vip Party – Εvent  που σχεδιάζετε με μοναδικές πρωτότυπες προτάσεις. 

Ανακαλύψτε τα διάφορα Luxury Εvents που σας προτείνουμε! (Photo cover: Konstantinos Katsianis)

Luxury greeters

Θεαματικές οικοδέσποινες στην είσοδο της εκδήλωσής σας , υποδέχονται τον κόσμο κλέβοντας τις εντύπωσες με τις φαντασμαγορικές στολές τους. Εντυπωσιάστε, βγάλτε φωτογραφίες μαζί τους ή απλά αφήστε τους performers να αλληλοεπιδράσουν μαζί σας. Η 1η εντύπωση είναι η πιο σημαντική, φανταστείτε ενώ περπατάτε στην είσοδο της πολυτελούς εκδήλωσης – πάρτυ, να συνειδητοποιήσετε ότι το χαλί είναι προέκταση ενός πελώριου φορέματος ή να σας σερβίρουν σαμπάνια κοπέλες με στολές από καθρέπτη.

Mermaids

Οι γοργόνες είναι μια φανταστική προσθήκη για boat & yacht events, είναι όμορφες , επικοινωνιακές , μπορούν να σας διηγηθούν ιστορίες από τον βυθό και εντυπωσιάζουν με την παρουσία τους. Οι γοργόνες μας μπορούν στην συνέχεια να κολυμπήσουν και να πραγματοποιήσουν συγχρονισμένη κολύμβηση , ακόμα και ένα μίνι σόου με φωτιές.

Circus artists

Ξυλοπόδαροι, σόου με φωτιές , ζογκλέρ, contortionists και χορευτικά που κόβουν την ανάσα.

Πάντα οι τέχνες του τσίρκου σε συνδυασμό με φανταχτερά κουστούμια και μοντέρνα concepts προσθέτουν το wow factor σε κάθε εκδήλωση.

Burlesque- Las Vegas dancers

Φανταχτερές χορεύτριες με θεματικές στολές με πούπουλα που θυμίζουν ένα σύγχρονο las vegas. Μπορούν να προσφέρουν σαμπάνια στους καλεσμένους και στην συνέχεια να παρουσιάσουν μια χορογραφημένη παράσταση.

Bellydancers

Σε ένα private yacht party δεν μπορούν να λείψουν οι bellydancers , όπου πραγματοποιούν σόου με σπαθί, φωτιές, δίσκο ισορροπίας, φωτιζόμενες στολές και σαγηνεύουν με το ταλέντο και την ομορφιά τους.

 

Όποια και να είναι η επιλογή σας , το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καλεσμένοι σας θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία που θα πολυσυζητιέται για μέρες!!!

 

Διοργάνωση: Polis Αrt Εvents Εταιρία Διοργάνωσης Εκδηλώσεων και Θεαμάτων  .

 

 

PolisArt  Events by Dance Challenge

Management Director : Νίνα Δράκου Υπεύθυνη παραγωγής 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: polisart.events@gmail.com

Book now

Τηλ: 6932426008

 

 

TOP