Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 3rd KALAMATA DANCE CUP 2020

Dance Challenge Kalamata

3o Διεθνές Κύπελλο Χορού – 21 & 22 Νοεμβρίου 2020 – Καλαμάτα

Η Διοργάνωση του Ανοιχτού Διεθνούς Διαγωνισμού Αθλητικού Χορού για το Κύπελλο Καλαμάτας, θα κάνει την έναρξη του για τρίτη συνεχή χρονιά το Νοέμβριο στην Καλαμάτα σε μια διήμερη διοργάνωση. Με μεγάλη χαρά θα υποδεχτούμε και πάλι χορευτικά σχήματα και performers απ’όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Διαγωνισμός χορού θα λάβει χώρα στη στο κλειστό δημοτικό γήπεδο Καλαμάτας ‘Τέντα’, ενώ τα σεμινάρια – workshops θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας στην αίθουσα ‘Πινακοθήκη’ της Λαϊκής Βιβλιοθήκης.

Ο κόσμος του χορού θα συναντηθεί για να δώσει μηνύματα, να συνυπάρξει, να ταξιδέψει το κοινό και να επικοινωνήσει μαζί του με τη δική του γλώσσα το Σώμα.

Our Story

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Χορού ‘Kalamata Dance Cup’ έχει καταφέρει μόλις σε 2,5 χρόνια να φέρει μια νέα πνοή στην αθλητική χορευτική πραγματικότητα της χώρας μας και να εξελιχθεί σε έναν θεσμό με πραγματικό ενδιαφέρον, που συνδυάζει τέχνη και αθλητισμό στην όμορφη παραθαλάσσια Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, την Καλαμάτα. Το Kalamata Dance Cup συγκεντρώνει χορευτικά σχήματα και Performers σε όλα τα είδη χορού, ερασιτέχνες και επαγγελματίες της ελληνικής και παγκόσμιας χορευτικής κοινότητας, προσφέροντας πλούσια θεάματα και έντονες συγκινήσεις σε ένα φιλότεχνο κοινό το οποίο αναζητά την ποικιλία και την πολυμορφία των καταξιωμένων διαγωνισμών – φεστιβάλ χορού του εξωτερικού.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή τα πολλά και τα μεγάλα λόγια είναι περιττά, το Kalamata Dance Cup συνεχίζει έχοντας σκοπό να προσφέρει κάτι ουσιαστικό και καινοτόμο τόσο στο εύρος και στην ποικιλία των συμμετεχόντων, όσο και στους τομείς της διοργάνωσης και της γενικής παραγωγής.

Κάθε αρχή οφείλει, εξ’ ορισμού να είναι σεμνή και μετρημένη. Η μόνη υπόσχεση που θέλουμε να δώσουμε είναι πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε και το Kalamata Dance Cup, στην 3η συνεχόμενη χρονιά του να αποτελέσει μια πολύ όμορφη εμπειρία με υπέροχη φιλοξενία για όλους τους συμμετέχοντες αλλά και για το κοινό που το τιμά με την παρουσία του.

Ο Διαγωνισμός του 3ου Διεθνούς Κυπέλλου Χορού ‘3rd Kalamata Dance Cup’ διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμάτας ‘Dance Challenge’ με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και της Κοινωνικής Επιχείρησης PolisArt. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

3rd Kalamata Dance Cup – Beyond The Limits

International Open Dance Competition & Training Camp

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΟΡΟΥ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

21 & 22 November 2020

Διαγωνισμός χορού: Δημοτ. Γήπεδο ‘ΤΕΝΤΑ’ Καλαμάτας

Σεμινάρια: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: kalamatadancecup2019@gmail.com / dancechallengekalamata@gmail.com

Official website: www.kalamatadancecup.com

Organizer –  Νίνα Δράκου https://www.facebook.com/nina.drakou.5/

Τηλ: 6932426008

 

TOP