Μάγεψαν το κοινό οι θεαματικοί ξυλοπόδαροι με τις εντυπωσιακές στολές τους!

Dance Challenge Kalamata

Η PolisArt Events, με εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων, για άλλη μια φορά εντυπωσίασε τον κόσμο με το διαδραστικό all day happening στο Πετροχώρι Μεσσηνίας. Μια διαφορετική μέρα για το κοινό του Εστιατορίου ‘Αμμοθίνες’ και ένα εντυπωσιακό “SUMMER” Beach Party Event πρόσφεραν οι θεαματικοί ξυλοπόδαροι τη Δευτέρα 17/8/2020.

Το μεσημέρι στο 4 Θάλασσες Beach bar, δημιουργήσαμε τον δικό μας μαγικό υποβρύχιο κόσμο με τον απίστευτο ‘Ποσειδώνα’ πάνω στα ξυλόποδαρα του με την τρίαινα του και την ξυλόποδαρη ‘Σειρήνα’ να περιφέρεται. Με τις εντυπωσιακές στολές τους οι ξυλοπόδαροι περιφέρονταν σε όλους τους χώρους και στις παραλίες, φωτογραφήθηκαν με το κοινό, απασχόλησαν τους μικρούς μας φίλους με μια σειρά από παιχνίδια και μπαλόνια…και πρόσθεσαν μια παραμυθένια νότα στους πελάτες του μαγαζιού.

 

 

Το βράδυ με τη δύση του ηλίου μεταμορφώθηκαν για το fairytale concept, με floral διάθεση. Με τις φανταχτερές στολές τους στα κόκκινα, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τριαντάφυλλα οι υπέροχοι ξυλοπόδαροι της ομάδας Vproject προσέφεραν βραδινές παραστάσεις με φωτιές και Led μπαστούνια στο κοινό που φώτισαν τον ουρανό στο Πετροχώρι Μεσσηνίας, με την βασίλισσα των κόκκινων ρόδων να χορεύει ασταμάτητα… Θεαματικοί καθώς ήταν στα 2.7μ μέτρα υπερυψωμένοι από το έδαφος, αποτέλεσαν μια πολύχρωμη πινελιά, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο project με ασφάλεια, που μάγεψε μικρούς μεγάλους.

 

 

Διοργάνωση: Κοινωφελής Επιχείρηση PolisArt

https://www.facebook.com/polisartkalamata/

https://www.instagram.com/polisart_events/

Υπεύθυνη Διοργάνωσης: Νίνα Δράκου

Συμμετέχοντες: vproject

 

PolisArt  Events by Dance Challenge

Management Director: Nina Drakou

Τηλ: 6932426008

Προσφέρουμε ποικιλία και πολυμορφία πολιτιστικών εκδηλώσεων – παραστάσεων, μικρής ή μεγάλης διάρκειας, μουσικοχορευτικές, θεατρικές, ψυχαγωγικές για πολιτιστική ανάταση, ευχαρίστηση ή δημιουργική απασχόληση στο κοινό σας. Οι Οργανωμένες παραστάσεις Τέχνης, Πολιτισμού αλλά και ψυχαγωγίας αποτελούν πόλο έλξης και εργαλείο για τον τουρισμό.

Δείτε περισσότερα για εκδηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα μας: https://dancechallenge.gr/

 

TOP