Θεαματική παράσταση ‘Χορός με φωτιές’ και ‘φωτιζόμενα πέπλα’

Dance Challenge Kalamata

Εξαιρετικό θεαματικό project παράστασης για κάθε τύπο εκδήλωσης. Τα χορευτικά με τις φωτιές ή τα φωτιζόμενα πέπλα είναι μια δημοφιλής επιλογή θεάματος τέχνης και ψυχαγωγίας για περιπτώσεις όπως θεματικές εκδηλώσεις, openings σε μαγαζιά, φεστιβάλ, παραστάσεις, εκδηλώσεις δήμων, προσωπικά πάρτυ κ.λπ. για να επενδύσουν μια εκδήλωση.

Οι performers είναι μια ευέλικτη ομάδα ερμηνευτών-χορευτριών που ειδικεύονται στο χορό με τη φωτιά και όχι μόνο. Εκτελούν εντυπωσιακές χορογραφίες ειδικά για την εκδήλωσή σας. Μπορούν να προσαρμόσουν τα νούμερά τους ώστε να ταιριάζουν στις απαιτήσεις και στο ύφος της εκάστοτε εκδήλωσής. Κατάλληλες τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, διαθέτοντας μεγάλη γκάμα από props με μικρή, μεσαία και μεγαλύτερη φωτιά, με απόλυτο έλεγχο και χωρίς καμία επικινδυνότητα.

Εκτελώντας απίστευτα κόλπα και κινήσεις όπως να φυσάνε φωτιά, να εκτοξεύουν πυροτεχνήματα , ειδικά fx,  να χορεύουν με φλεγόμενες δάδες, αλυσίδες, βεντάλιες κ.α. και δημιουργούν εκπληκτικά οπτικά εφέ. Με πανέμορφα κοστούμια και πολυτελή αξεσουάρ, όπως φλεγόμενα στέμματα, αρχαιοελληνικά κοστούμια με πέπλα, κλέβουν την παράσταση αφήνοντας έκπληκτους τους  θεατές μικρούς – μεγάλους.

Πραγματοποιούν πλήρως χορογραφημένες εμφανίσεις αλλά και με ελεύθερες αιθέριες κινήσεις προσαρμοσμένου στυλ, προσφέρουν ένα πλούσιο και ιδιαίτερο θέαμα που σαγηνεύει. Οι καλλιτέχνες performers είναι διαθέσιμες σε διάφορα σχήματα, μπορούν να προσφέρουν τόσο ομαδικές παραστάσεις ή και με λιγότερα άτομα ανάλογα τις απαιτήσεις της εκδήλωσης.

 

Εκτός από τις φωτιές, υπάρχει η δυνατότητα χορογραφίας με led βεντάλιες-πέπλα για πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα.

Το εντυπωσιακό LED Dance Show είναι μια φαντασμαγορική εμπειρία που θα μαγέψει το κοινό σας.

Led Dance Show με ολόσωμα μεταλλιζέ bodysuits

Εξαιρετική επιλογή για θεματικές εκδηλώσεις, opennings σε μαγαζιά, εταιρικές εκδηλώσεις, δείπνα, τελετές απονομής βραβείων και ιδιωτικά πάρτι.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν διαδραστικό “walkabout” performance , με αλληλεπίδραση με τον κόσμο , δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα στο κοινό, σαν χορογραφημένη παράσταση ή σαν show υποδοχής.

Οι χορεύτριες με τα φωτιζόμενα φτερά και πέπλα LED είναι εκθαμβωτικές και μαγεύουν τους θεατές. Τα φτερά-πεταλούδας, φωτίζουν έντονα και τραβάν όλα τα μάτια πάνω τους. Με αιθέριες κινήσεις κινούνται σε όλη τη σκηνή, χορογραφημένα και προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Τα φτερά LED έχουν πολύχρωμα φώτα ή λευκά-μπλε που λάμπουν μέσα στο σκοτάδι προκαλώντας ποικιλία και πολυμορφία μαγεύοντας το κοινό.

Οι performers γίνονται το κύριο επίκεντρο της ψυχαγωγίας της εκδήλωσης μας. Αξέχαστη και πρωτόγνωρη εμπειρία για τους δημότες αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για εταιρικές εκδηλώσεις, δείπνα, τελετές απονομής βραβείων και ιδιωτικά πάρτι.

Χορός με φωτιζόμενα πέπλα – Led wing dancers

Χορός με φωτιές – Ethnic

Χορός με φωτιές – Αρχαιοελληνικό στυλ

 

Το συγκεκριμένο Project μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν διαδραστικό “walkabout” performance, με κατάλληλη αληλεπίδραση με τον κόσμο, δημιουργώντας μια ωραία επικοινωνιακή ατμόσφαιρα, είτε σαν χορογραφημένη παράσταση ή σαν show υποδοχής.(welcoming)

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες, ώστε να επιλέξουμε το κατάλληλο project για τον δικό σας χώρο.

Manager Director – Πελοπόννησος : Νίνα Δράκου

Τηλ: 6932426008

PolisArt  Events by Dance Challenge

TOP