3+1 λόγοι για να πάρεις κι εσύ μέρος στη μοναδική εμπειρία του Διαγωνισμού Χορού-Καλαμάτα

Dance Challenge Kalamata

Έλα κι εσύ στη Καλαμάτα για να χορέψεις…πέρα από τα όρια – Visit Kalamata to dance…beyond The Limits

3 + 1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗ #ΚΑΛΑΜΑΤΑ

  • Σίγουρα για το location! Η Καλαμάτα είναι μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη που απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, πλούσια σε πολιτιστική και αθλητική δράση. Έχει χαρακτηριστεί διεθνώς ως η ‘Πόλη του χορού’. Το κλειστό γήπεδο ‘Τέντα’ υψηλών προδιαγραφών με υπέροχο διαγωνιστικό παρκέ και ξεχωριστό χώρο προθέρμανσης, σε συνδυασμό με το ατμοσφαιρικό περιβάλλον και την ποιοτική μουσική της διοργάνωσης ξεσηκώνουν τους χορευτές όλων των ηλικιών.
  • Για την ποιότητα της διοργάνωσης: Το Kalamata Dance Cup προσφέροντας ένα σύγχρονο μοντέλο πολιτιστικής διοίκησης, σχεδιασμού και παραγωγής της διοργάνωσης, με εξαιρετικό πάνελ Κριτών, προσωπικότητες από την διεθνή χορευτική κοινότητα και άψογη διαγωνιστική ροή, έχει αποδείξει μόλις σε 2 χρόνια ότι το Event είναι… ‘Beyond The Limits’.
  • Συνδυασμός πολλών παράλληλων δράσεων: Εδώ μιλάμε πια… για μια ολοκληρωμένη concept – ικά διοργάνωση ενός πλήρους χορευτικού Σαββατοκύριακου απόδρασης με υπέροχη φιλοξενία, που συνδυάζει χορό, με πολλά events και δρώμενα έκπληξη που εμψυχώνουν! Art – Culture – Sports – Gala – Workshops…Διαγωνισμός χορού, Πρωτάθλημα Dance Challenge, παραστάσεις χορού, Gala, σεμινάρια χορού, ξενάγηση στην πόλη, ποδηλατοβόλτα, έκθεση τοπικών προϊόντων κ.α. Είναι σίγουρο πως και οι φίλοι σας θα θέλουν να έρθουν κοντά!

Και τέλος, γιατί σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι έχουμε ανάγκη να αποδράσουμε από την καθημερινότητα, να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί, να εκτονωθούμε, να χορέψουμε ξανά, γιατί ο χορός…είναι η ίδια η ζωή!

Σας περιμένουμε στην όμορφη Καλαμάτα!

Στιγμιότυπα από το τελευταίο Kalamata Dance Cup:

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωριστούμε και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά!

Organizer: ‘Dance Challenge’, Nina Drakou Tel: 6932426008

E-mail: kalamatadancecup2019@gmail.com, dancechallengekalamata@gmail.com,

More info: https://www.kalamatadancecup.com/

 

TOP