Συνεργασία με Τ.Ε.ΜΕΣ Α.Ε – COSTA NAVARINO για Κουβανέζικη βραδιά στις 8/8/2020

Dance Challenge Kalamata

Η κοινωφελής επιχείρηση «PolisArt», σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Dance Challenge»,

θα συνεργαστεί με την Τ.Ε.ΜΕΣ Α.Ε για την πραγματοποίηση Κουβανέζικης βραδιάς στο Westin Resort του Costa Navarino το Σάββατο στις 8/8/2020.

Με υπηρεσίες υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας για την περιοχή της Πελοποννήσου σκοπός της Κοινωφελούς Επιχείρησης ‘PolisArt’ είναι η ανάπτυξη πλούσιων καινοτόμων καλλιτεχνικών δρώμενων με έντονα στοιχεία εξωστρέφειας που διαφοροποιούνται από τις συνηθισμένες εκδηλώσεις και που μπορούν να επιβοηθήσουν στην προβολή του πολιτιστικού και την αύξηση του τουριστικού  προϊόντος της περιοχής. 

Διανύουμε τον Αύγουστο με χαρούμενη διάθεση, με τραγούδι και χορό από την αγαπημένη μας Κούβα, την Καραϊβική αλλά και όλο τον κόσμο…για να προσφέρουμε ευχαρίστηση και ψυχαγωγία στο κοινό της Ξενοδοχειακής μονάδας του Costa Navarino. Live music band σε μια fiesta με αυθεντική κουβανέζικη μουσική σε ρυθμούς salsa, bachata, merengue, reggeaton, cumbia!!

Η Εταιρία υπόσχεται  μια αξέχαστη και πρωτόγνωρη εμπειρία στο προσωπικό και τους πελάτες του ξενοδοχείου, μέσα από ποικιλία και πολυμορφία της θεματικής μουσικοχορευτικής εκδήλωσης ‘Cuban Night’.

Οι οργανωμένες εκδηλώσεις, υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας, αποτελούν πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή των επιχειρήσεων αλλά και για την μέγιστη ικανοποίηση του κοινού τους.

PolisArt  Events by Dance Challenge

Management Director: Nina Drakou

Τηλ: 6932426008

 

TOP