Μια ποιοτική χορευτική παράσταση έρχεται από το Βορρά στην Πελοπόννησο

Dance Challenge Kalamata

Ένα εκπληκτικό Project πρόκειται να εμφανιστεί στην περιοχή της Πελοποννήσου μεταφέροντας αρχετυπικό δράμα στην εποχή μας, σχολιάζοντας τα προβλήματα του δικού μας κόσμου μόνο μέσα από την τέχνη της μουσικής και της κίνησης.

ΕΙΔΟΣ: ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: -Τάπητας κατάλληλος για χορό, κατά προτίμηση λευκή απόχρωση με 80τμ-Επιπλέον, απαραίτητα κυκλόραμα, προτζέκτορας και ένα μικρόφωνο. -Κατάλληλη ηχητική εγκατάσταση και φώτα.

Η θεατρική σκηνή θα καταλαμβάνεται από το σκηνικό μίας πολυεθνικής εταιρείας. Διάσπαρτα τραπέζια-γραφεία, καρέκλες γραφείου και μία σιδερένια σκάλα με ροδάκια επί σκηνής.

Κατάλληλο για κλειστό χώρο, Μέγαρο ή Πολιτιστικό – Πνευματικό κέντρο κυρίως για φθινόπωρο ή χειμώνα.

Μια παράσταση που υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό,  δημότες και φιλότεχνους επισκέπτες στιγμές γεμάτες απόλαυση μεταφέροντας το αρχετυπικό αυτό δράμα στην εποχή μας, σχολιάζοντας τα προβλήματα του δικού μας κόσμου μόνο μέσα από την τέχνη της μουσικής και της κίνησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: polisart.events@gmail.com

TOP