Visit Kalamata to live the experience of DanceSport Competition Event…Beyond The Limits!

Dance Challenge Kalamata

Ένα μοναδικό χορευτικό υπερθέαμα στην πανέμορφη παραθαλάσσια πόλη της Καλαμάτας το Kalamata Dance Cup που ξεσηκώνει χορευτές όλων των ηλικιών και εντυπωσιάζει τους θεατές!

Η Διοργάνωση του Ανοιχτού Διεθνούς Διαγωνισμού Χορού, θα λάβει χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2021. Ο κόσμος του χορού θα συναντηθεί από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, για να δώσει μηνύματα, να συνυπάρξει, να ταξιδέψει το κοινό και να επικοινωνήσει μαζί του με τη δική του γλώσσα το σώμα, να συναγωνιστεί με ευγενή άμιλλα σ’ έναν θεσμό με πραγματικό ενδιαφέρον, που συνδυάζει τέχνη, αθλητισμό και τουρισμό. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εκπληκτικό χορευτικό σαββατοκύριακο απόδρασης στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, που απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα.

Στον Διαγωνισμό Χορού, αλλά και στα σεμινάρια μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον χορό, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, ανεξαρτήτου ηλικίας ή χορευτικού επιπέδου.  Οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι ανά στυλ και ηλικιακά επίπεδα σε κάθε κατηγορία αντίστοιχα (σόλο, ζευγάρια, ντουέτα ή ομάδες), μπορούν να διεκδικήσουν διακρίσεις ή το Κύπελλο Χορού στην κατεξοχήν ‘πόλη του χορού’, αφού πρώτα συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής τους από την επίσημη Ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Εγγραφές  εδώ: https://vihren.online/entries/kdc2020

Με μεγάλη χαρά το 3o Kalamata Dance Cup 2021, μετά την περσινή του αναβολή, επιστρέφει δυναμικά, να υποδεχτεί και πάλι χορευτικά σχήματα και Performers, καθώς και διάσημες προσωπικότητες χορού, κορυφαία ζευγάρια και πρωταθλητές αθλητικού χορού DanceSport, που θα προσφέρουν πλούσια θεάματα σε ένα φιλότεχνο κοινό το οποίο αναζητά την ποικιλία και την πολυμορφία των καταξιωμένων διαγωνισμών – φεστιβάλ χορού του εξωτερικού.

Σ’ ένα πανέμορφο ατμοσφαιρικό περιβάλλον, με διαγωνιστικό παρκέ γηπέδου υψηλών προδιαγραφών, καθώς και ποιοτική μουσική, όλοι οι λάτρεις του χορού για το έτος 2021, θα αποτυπώσουν την τέχνη τους σε διάφορα είδη χορού, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τη δημιουργία τους στο είδος χορού που εκπροσωπούν, μπρος στο φιλότεχνο κοινό μας συμμετέχοντας επίσης στο πρωτάθλημα χορού ‘Dance Challenge Championships’.

Εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι, η διήμερη διοργάνωση του 3rd Kalamata Dance Cup – Beyond The Limits, περιλαμβάνει επίσης σεμινάρια σε διάφορα είδη χορού από εξειδικευμένους χοροδιδασκάλους, μια μοναδική βραδιά Τελετής Έναρξης (Gala) το Σάββατο το βράδυ με ιδιαίτερες παραστάσεις μουσικής και χορού, κοινωνικού, ιστορικού, πολιτιστικού χαρακτήρα, την επίσημη παρουσίαση του πάνελ των Διεθνών Καταξιωμένων Κριτών του Αγώνα, παρέλαση των συμμετεχόντων χορευτών και ένα μοναδικό υπερθέαμα των επαγγελματιών χορευτών και κορυφαίων πρωταθλητών χορού της ελληνικής και παγκόσμιας χορευτικής κοινότητας που μαγεύει και εντυπωσιάζει τους θεατές. Όλη αυτή η γιορτή χορού λήγει την Κυριακή με την ιδιαίτερη Τελετή Λήξης με ειδικά πρωτότυπα αφιερώματα. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα σε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Όλες οι πληροφορίες για τον διαγωνισμό, τα σεμινάρια, τις μεταφορές, τις διαμονές κ.α βρίσκονται μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο www.kalamatadancecup.com, η οποία ανανεώνεται συνεχώς.

Στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων του χορευτικού Σαββατοκύριακου της διοργάνωσης, πραγματοποιείται επίσης ξενάγηση σε ιστορικά αλλά και τουριστικά σημεία της πόλης και του Νομού, ποδηλατική βόλτα από τον ποδηλατοδρόμο της πόλης από το Κάστρο Καλαμάτας και την παλιά αγορά, μέχρι την παραλιακή ζώνη, μικρή έκθεση τοπικών μεσσηνιακών προϊόντων ή και γαστρονομίας με κεράσματα εδεσμάτων για τη γνωριμία των επισκεπτών με τις Μεσσηνιακές γεύσεις καθώς και δράση φωτογραφίας με ειδικό project.

Το 3rd Kalamata Dance Cup 2021 υπόσχεται να προσφέρει για άλλη μια χρονιά πρόκληση και καινοτομία, τόσο στο εύρος και στην ποικιλία των συμμετεχόντων του Διεθνούς Διαγωνισμού και των σεμιναρίων, όσο και στους τομείς της διοργάνωσης και της γενικής παραγωγής και να αποτελέσει άλλη μια όμορφη εμπειρία με υπέροχη φιλοξενία για όλους τους συμμετέχοντες αλλά και για το κοινό που το τιμά με την παρουσία του.

Η διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Κυπέλλου Χορού ‘3rd Kalamata Dance Cup’ διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμάτας ‘Dance Challenge’ με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και της Κοινωνικής Επιχείρησης PolisArt. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

3rd Kalamata Dance Cup – Beyond The Limits

International Open Dance Competition & Training Camp

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΟΡΟΥ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

13 & 14 November 2021

Διαγωνισμός χορού: Δημοτ. Γήπεδο ‘ΤΕΝΤΑ’ Καλαμάτας

Σεμινάρια: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας – Πινακοθήκη

www.kalamatadancecup.com

Δείτε εδώ το Promo Video 2021

Δείτε εδώ μέρος του Gala της διοργάνωσης το 2019:

TOP