Summer Event με θεαματικούς ξυλοπόδαρους στο Πετροχώρι Μεσσηνίας

Dance Challenge Kalamata

Έρχεται το συναρπαστικό “SUMMER” Beach Party by PolisArt events με τους θεαματικούς ξυλοπόδαρους του Vproject τη Δευτέρα 17/8/2020 στο Πετροχώρι Μεσσηνίας.

Το μεσημέρι στις 16:00 στο 4 Θάλασσες Beach bar, θα δημιουργήσουμε τον δικό μας μαγικό υποβρύχιο κόσμο με τον απίστευτο Ποσειδώνα πάνω στα ξυλόποδαρα του μαζί με την ξυλόποδαρη Σειρήνα, συνδυάζοντας εντυπωσιακές στολές και ένα συναρπαστικό interactive happening για μικρούς και μεγάλους. Ο θεός της θάλασσας και των ποταμών, ο Ποσειδώνας ήταν ο αδελφός του Δία και ο ισχυρότερος θεός μετά από αυτόν. Το όπλο επιλογής του ήταν μια τρίαινα που θα μπορούσε να ταρακουνήσει τη γη και να καταστρέψει οποιοδήποτε αντικείμενο.

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2723 041798 Ammothines Restaurant https://www.facebook.com/groups/www.4thalasses.gr/

Το βράδυ μετά τις 20:00 ετοιμαστείτε για το fairytale concept, με floral διάθεση. Μπορείτε να φανταστείτε κάτι πιο φανταχτερό από τους υπέροχους ξυλοπόδαρους μας με τις κόκκινες στολές τους και την βασίλισσα των κόκκινων ρόδων; Θεαματικοί καθώς είναι 2.7μ μέτρα υπερυψωμένοι από το έδαφος, θα αποτελέσουν μια πολύχρωμη πινελιά για την υπαίθρια μας εκδήλωση, καλωσορίζοντας τον κόσμο στο εστιατόριο Αμμοθίνες. Μια παραμυθένια νότα με ένα θεαματικό βραδινό project που θα σας μαγέψει όλους, μικρούς μεγάλους.

https://www.facebook.com/polisartkalamata/

 

PolisArt  Events by Dance Challenge

Management Director: Nina Drakou

Τηλ: 6932426008

 

 

 

TOP