Beach party με εντυπωσιακές γοργόνες στο ‘4 Θάλασσες’ 4-8 στο Πετροχώρι Μεσσηνίας

Dance Challenge Kalamata

Αν ψάχνετε για κάτι μοναδικό και υπέροχο για το φετινό καλοκαίρι, ο προορισμός είναι το beach bar ‘4 Θάλασσες’ στο Πετροχώρι Μεσσηνίας. Με καλοκαιρινή πλέον διάθεση, την Τρίτη 4/8/2020, ένα καταπληκτικό project χορού ετοιμάζεται από την PolisArt Events by Dance Challenge (https://www.facebook.com/polisartkalamata/).

Μετά τις 16:00 ζωντανεύει ένας παραμυθένιος κόσμος με τις  κολυμβητικές γοργόνες της Vproject ( https://www.vproject.gr/) που θα παρέχουν show συγχρονισμένης κολύμβησης στην υπέροχη παραλία του Πετροχωρίου και θα αφηγηθούν ιστορίες από τον βυθό με μια σειρά από παιχνίδια με θέμα το νερό. Οι γοργόνες είναι η ιδανική επιλογή για τα παιδιά, που λατρεύουν να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους. 

Tρίτη 4 Αυγούστου οι όμορφες γοργόνες μας θα βρίσκονται στο 4 Thalasses beach bar & Cocktails Lounge για να μαγεψουν μικρούς και μεγάλους. Οι γοργόνες είναι ιδιαίτερα & μυστικιστικά πλάσματα, συναρπάζουν κάθε κοινό, λατρεύουν να βγάζουν φωτογραφίες σε κάθε ευκαιρία και εντυπωσιάζουν τόσο μέσα στο νερό όσο και εκτός νερού.

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΝΙΝΑ ΔΡΑΚΟΥ – Dance Challenge / Tel: 6932426008

Κρατήσεις: 2723 041798 Ammothines Restaurant

 

TOP